REFERENTIES

Image by Carolin Thiergart

Ik raad Shelley absoluut aan. Naast dat ze enorm rustig en vriendelijk te werk gaat, leveren haar behandelingen ook écht resultaat.

Mijn merrie had ontzettend last van onverklaarbare jeuk, ik kwam haar bedrijf tegen en besloot contact op te nemen. Daarnaast had mijn paard ook last van vage darmklachten en wat ik ook deed: niets hielp.

Shelley heeft mij begeleidt in de juiste keuzes voor voeding en ruwvoer. Daarnaast heeft ze ons geholpen bij een KPU test, hieruit bleek dat mijn paard vrij hoge waardes had. Shelley heeft een uitgebreid rapport + protocol uitgeschreven wat mijn merrie nu moet hebben per week.

Ik kan op elk moment van de dag bij haar terecht met vragen (en dat zijn er veel).

Ze geeft over alles haar eerlijke mening en helpt jou als eigenaar ook alles echt te begrijpen.

Ik ben van mening dat Shelley heel veel paarden kan helpen met “vage” klachten. Mijn merrie gaat met sprongen vooruit, het schuren is aanzienlijk minder geworden en haar mestprobleem wordt beter. Ze heeft nu 3 behandelingen gehad en over een aantal weken komt ze weer.

Dominique Kaffa // Bella

Toen wij bij Shelley terecht kwamen met onze 25 jarige ruin Obi waren we ten einde raad. Hij had al maanden vreselijke jeuk over zijn hele lijf en niets hielp. Dat het van binnenuit kwam was duidelijk en daar werd ook heel erg aan gewerkt maar toch hielp dat niet voldoende. Obi heeft al heel veel gemankeerd in zijn leven, en steeds kwamen we niet uit die cirkel. Was hij eindelijk opgelapt, diende het volgende probleem zich aan.

Shelley wist ons, ondanks dat we al overal geweest zijn met Obi, we heel hard werken aan zijn weerstand etc, toch nieuwe inzichten te geven over de oorzaken. Vooral op het gebied van voer viel nog een hoop te winnen, terwijl wij dachten al heel goed bezig te zijn.

Wat we vooral fijn vinden is dat Shelley enorm de tijd neemt en ook echt luistert naar Obi en naar ons. Ze legt verbanden waar wij nog niet aan dachten en heeft veel kennis!

 

De behandelingen vindt Obi heerlijk, vooral de Guasha. Het is echt super handig dat je uitgebreide verslagen krijgt. Shelley staat ook altijd voor je klaar als je tussendoor vragen hebt!

We zijn nu 4 maanden verder en het gaat al veel beter. We zijn er nog niet, maar de jeuk is onder controle en hij is al veel blijer! We zijn zo blij dat Shelley op ons pad is gekomen!

Nadia Kruiswijk // Obi

Image by Nick Fewings
Image by Daniel Bonilla

Shelley heeft mijn Spaanse ruin behandeld voor headshaking en na 4 behandelingen ging het aanzienlijk beter en inmiddels is het helemaal over.

Ook heeft zij goede tips gegeven over voeding en andere aandachtspunten.

 

Ze is een prettig persoon en ook mijn paard reageerde goed op haar. Ik raad haar zeker aan.

Wendy van Harten // Yasta

Nox heeft nu vier behandelingen van Shelley gehad. Tussen de behandelingen door zaten 4-6 weken.

Nox heeft de eigenaardige gewoonte om te gaan kaakspannen wanneer hij stress/spanning ervaart. Deze spanning kan al ontstaan wanneer hij moet wachten of wanneer het dagelijkse ritme anders verloopt.

We merken dat Nox na Shelley haar behandelingen rustiger/zachter uit zijn ogen kijkt. Hij spant duidelijk minder zijn kaken en hij beweegt met meer ruimte en ontspanning.

Shelley kan ook goed uitleggen wat ze voelt en behandelt. Dit stuurt ze je later ook toe d.m.v. een verslag van de behandeling. Dit verslag bestaat uit tekst en plaatjes, zodat het goed te begrijpen is.

 

Shelley is vriendelijk en kundig. Nox is een gevoelig en sensitief paard en hij vind Shelley haar zachtaardige karakter erg fijn.

Lisa & Tessa van der Klooster // Nox

Image by Ali Karimiboroujeni
IMG_20210128_155403.jpg

Jan '21

Spir had last van jeuk op z'n borst waardoor hij veel ging schuren, veel spulletjes geprobeerd tegen de jeuk maar het mocht allemaal niet baten. Dierenarts gebelt en adviezen gekregen maar ook dat hielp niet.

Totdat een vriendin mij in een bericht van Shelley getagd had, gelijk contact opgenomen en een afspraak gemaakt.

Maar Spir was zo extreem aan het schuren geweest dat ik aan Shelley had gevraagd of ze alsjeblieft eerder kon komen. Gelukkig kon ze gelijk de dag erna en had ze een essentiele olie receptuur tegen de ergste jeuk gemaakt wat echt heel goed hielp.

 

Ik heb veel moeten aanpassen kwa voeding, maar het heeft zeker geholpen.

Na een paar dagen zag het er al heel rustig uit en ook minder schuren. Nu een half jaar later nergens last meer van.

Ik ben Shelley heel dankbaar dat ze gelijk de dag erna kon en dat ze spir zo goed heeft kunnen helpen, zeker een aanrader!

Valerie Delicaat // Spirit

IMG_20210512_130723.jpg

Maart '21