top of page
Blue Modern Start Your Journey Email Header (16).jpg

KLAAR OM JOUW
PAARDENKENNIS
NAAR EEN 
HOGER NIVEAU

TE TILLEN?

Zonder te verdwalen in ouderwetse methodes?

"Je hebt zoveel gelezen op internet en social media, zoveel advies gekregen, maar wat is nou de waarheid?"

Je bent al weer een tijdje aan het rondscrollen op je telefoon op verschillende websites.

 

Je denkt aan de tientallen keren dat je dit al eerder hebt gedaan, je afvragend of je wel het juiste doet voor je paarden...

 

Je hebt zoveel gelezen op internet en social media, zoveel advies gekregen, maar wat is nou de waarheid?

 

Hoeveel geld heb je al verspild aan verkeerde keuzes?
En worden je paarden nou gezonder of óngezonder van hetgeen wat je nu doet?

De paardenwereld kan aanvoelen als een doolhof en je bent moe van het nemen van de verkeerde afslagen.

Het is tijd om zekerheid te gaan vinden.

Het is tijd om op jezelf en je eigen kennis te gaan vertrouwen.

Het is tijd voor het GEZOND PAARD PROGRAMMA van De Paardentherapeut!

Herken jij jezelf in het volgende:

✔ Je hebt een enorme liefde en passie voor paarden, maar je voelt dat je nog niet genoeg kennis hebt om hun gezondheid écht optimaal te ondersteunen;

✔ Je hebt de overtuiging dat er natuurlijkere, gezondere manieren zijn om voor je paarden te zorgen, maar je weet nog niet precies hoe;

✔ Je hebt het gevoel dat traditionele methoden niet altijd het meest optimaal zijn en je wil meer leren over natuurlijke behandelmethoden;

✔ Je wil de paarden om je heen zo goed en snel mogelijk helpen, zonder continu afhankelijk te zijn van anderen;

✔ Je bent klaar om je basiskennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen;

 

Je vraagt je al een tijdje af of het "werken met paarden" iets voor jou zou zijn en je wil deze droom verder gaan ontdekken.

Ja? Dan zit je hier helemaal op de juiste plek!

Hoe fijn zou het zijn:

▶ Om nooit meer het gevoel te hebben dat je door marketingtrucs en ongefundeerde meningen wordt geleid bij het maken van keuzes?

▶ Als je elk product, elk supplement en elke behandeling kunt beoordelen met een scherp, goed geïnformeerd oog?

 

▶ Om je paard te zien opbloeien dankzij jouw vernieuwde inzichten over het ondersteunen van de gezondheid op een natuurlijke manier?

▶ Om te weten welke (natuurlijke) middelen je kunt inzetten voor verschillende kwaaltjes en behoeften?

 

▶ Om zelf de touwtjes in handen te hebben en niet eindeloos te hoeven wachten op hulp van buitenaf?

 

Klinkt goed, toch?

 

Met een beetje hulp en de juiste tips kan dit zomaar jouw nieuwe realiteit worden. En wie weet help je straks niet alleen je eigen paard, maar ook die van anderen.

 

Hoe tof zou dat zijn?

Dit programma is perfect voor jou als...

▶ Je wil kunnen leren op een moment dat jou het beste uitkomt, waardoor je (andere) verplichtingen goed kan combineren met je leerproces;

▶ Je altijd en overal toegang wil hebben tot de leerstof (lees: geen zware multomappen vol tekst en niet elke week filerijden naar een locatie);

▶ Het je als muziek in de oren klinkt om tijdrovende cursussen en workshops te vermijden door te kiezen voor beknopte en doelgerichte videomodules;

 

▶ Je de behoefte hebt om snel te kunnen handelen op basis van je eigen kennis, zonder afhankelijkheid te zijn (van de wachttijden) van externe adviseurs;

▶ Je de kracht hebt om zelf gemotiveerd en geïnspireerd te blijven, zonder externe aanmoediging of bevestiging.

MVDL_20221111_00017klein_edited.jpg

"Hoe fijn zou het zijn om nooit meer het gevoel te hebben dat je door marketingtrucs en ongefundeerde meningen wordt geleid bij het maken van keuzes?"

DIT KAN JIJ ZIJN OVER EEN PAAR MAANDEN

2.jpg
1.jpg

NA DIT PROGRAMMA:

Heb je vertrouwen in je eigen vaardigheden om paarden te helpen en te ondersteunen.

Ken je de beste natuurlijke remedies voor veelvoorkomende kwaaltjes.

Kun je preventieve maatregelen nemen om gezondheids-problemen bij je paarden te voorkomen.

Heb je een uitgebreide kennisbank over natuurlijke oplossingen voor paarden.

Paardentherapeut (3).jpg

Dit programma, met meer dan 100 (!) videolessen en meer dan 15 uur aan content, is mijn grootste, meest uitgebreide programma die ik ooit heb gemaakt.

 

Het Gezond paard Programma is ontworpen voor de gepassioneerde paardeneigenaar, die niet alleen het beste wil voor zijn paard, maar ook een diepgaande kennis wil hebben van wat écht werkt en waarom.

 

Je ontwikkelt een benadering die gebaseerd is op kennis en zelfvertrouwen, waardoor je keuzes kunt maken zonder dat twijfel of onzekerheid je in de weg staan.

  • Je gaat inzicht krijgen in de misvattingen en mythes over voeding en gezondheid die je door misleidende marketing en misinformatie zijn bijgebracht.
     

  • Je leert concrete tips voor- en strategische methoden om het welzijn van je paard te bevorderen.
     

  • Tenslotte duik je diep in de wereld van de paardenbiologie. Je gaat kennis opdoen over de anatomie en fysiologie van paarden, krijgt inzicht in het complexe metabolisme, leert over voeding, kruidengeneeskunde, en andere natuurlijke methoden die een paard niet alleen gezond houden, maar ook laten floreren.

cijfer darmen (5).png
cijfer darmen.jpg
cijfer darmen (6).png

WAAROM ONLINE LEREN ZO FANTASTISCH IS?

✔ Je kan leren vanuit huis, stal of kantoor, wat je zowel tijd als reis- en verblijfskosten bespaard;

✔ Met een online programma heb je geen kosten voor persoonlijke trainers of mentoren = vele malen voordeliger;

✔ Met de "on-demand" toegang hoef je geen extra kosten te maken voor herhaling- en opfriscursussen; de modules zijn altijd beschikbaar;

✔ Het (grotendeels) digitale materiaal bespaart flink op kosten van gedrukte lesmappen en andere fysieke bronnen;

✔ Ben je op locatie en weet je even niet meer precies hoe iets in elkaar steekt? Pak je telefoon uit je broekzak en je hebt binnen een minuut alle relevante informatie tevoorschijn getoverd.

NOG MEER ERVARINGEN:

"Ik ben zo blij en dankbaar dat ik jou ben tegengekomen!

Mijn mini had al lange tijd last van wisselende stoelgang. Ik had hiervoor al van alles geprobeerd maar zonder resultaat, tot ik de darm cursus tegenkwam. Ik heb niet getwijfeld en direct hem aangeschaft en nog geen dag spijt van gehad.

 

Ik heb veel bijgeleerd voor zowel mijn mini als voor mijn andere paarden. Ik dacht dat hun darmen goed waren, maar ook zij hadden problemen.

 

Ze volgen allemaal het protocol en allemaal met succes. Mijn mini is er nog niet helemaal maar is zeker al op de goede weg. Het zelf samenstellen van het darmprotocol verliep ook vlot.

 

Shelley legt alles zeer goed uit en als je toch vragen of twijfels hebt kan je deze altijd stellen tijdens de Q&A’s. Er is ook een gesloten groep waar je nog extra informatie terugvind en de sfeer is er super! 

Ik kan het allemaal maar aan iedereen aanraden!"

Talia Van Vaerenbergh

"Ik wil je de complimenten geven, je maakt het leuk om naar je video’s te kijken.

Toen ik hoorde en las dat je alles in eigen tempo kunt doen en je zeker een jaar de beschikking hebt over de cursus, en dat je de kosten in termijnen kon betalen, besloot ik het te doen. De voornaamste reden is dat onze Cookie al sinds we hem kregen met mestwater kampt en er maar geen oplossing was, ook niet van de dierenartsen, en ik wil hem graag toch helpen.

 

De video's zijn makkelijk te volgen in duidelijke taal en met uitgebreide info. Je prettige stem, de nodige humor, je enorme kennis, je begrip, je geduld om alle vragen te beantwoorden en iedereen altijd te helpen, maar je schroomt ook niet om te zeggen als iets niet goed is of het jou niet verstandig lijkt.

 

Ik zou zo gauw niet weten wat je zou kunnen verbeteren. Ik zou echt iedereen deze, en ook je andere cursussen (je minicursus geneeskrachtige kruiden bij het “Theeleut” arrangement en de Zomer Masterclass Bundel) aanraden.

 

Ik zeg tot slot: Keep up the good work!!"

Emma Müller

MVDL_20221111_00043.jpg

OVER JE DOCENT

Hey, mijn naam is Shelley Meeuwsen!

Ik ben geboren en getogen in Delft en woon momenteel met mijn vriend en onze hond Joppe in Rotterdam.

 

Ik ben opgeleid tot gedragswetenschapper aan de Universiteit in Leiden en na mijn afstuderen ben ik als duurzaamheidsadviseur aan de slag gegaan. Na een aantal jaar in het bedrijfsleven besloot ik in de weekenden een opleiding te gaan doen "in de paarden", puur om mijn eigen paarden beter te kunnen ondersteunen.

 

Mijn eigen ponyliefde (Bliksem) werd namelijk steeds ouder en had zijn hele leven al op- en af last van jeukklachten en mijn Amerikaanse Appaloosa (Rolo) had regelmatig kleine "vage" klachten, waar ik m'n vinger niet helemaal op kon leggen.

 

In de afgelopen 6 jaar volgden nog vele opleidingen en bijscholingen en ik leerde steeds beter hoe ik mijn paarden met een goede basis in voeding, management en mentale gezondheid én met mijn eigen protocol (bestaande uit kruiden, mineralen en ander moois uit de natuur) gezond en happy kan houden.

Inmiddels ben ik al ruim vijf jaar werkzaam als holistisch therapeut voor paarden en heb ik honderden paarden en hun eigenaren kunnen helpen met hele uiteenlopende klachten.

​​

Ik wil je met heel veel liefde uitnodigen om je mee te nemen in mijn kennis, ervaring en visie, zodat we ook jouw paard kunnen ondersteunen, met de kracht van de natuur.

Liefs, Shelley

DIT PROGRAMMA IS PERFECT VOOR JOU ALS:

Je begrijpt dat er geen "one size fits all" benadering is en wilt graag begrijpen hoe je een op maat gemaakt plan samenstelt.

 

Je paarden ziet als een individu met eigen behoeftes, persoonlijkheden en emoties, in plaats van een 'bezit' of 'middel'.

Je wilt investeren in kennis om op de lange termijn zowel geld als onnodige stress voor je paard te besparen.

Je interesse hebt in natuurgeneeskunde, fytotherapie en alternatieve benaderingen in de zorg voor je paard.

DIT PROGRAMMA IS NIKS VOOR JOU ALS:

Je denkt dat de "beste zorg" voor elk paard een vaststaande formule is, die niet aangepast hoeft te worden op het individu.

 

Je vindt dat paarden puur voor de sport zijn en hun emotionele en fysieke welzijn niet van belang is...

Je ziet investeren in kennis als een onnodige uitgave in plaats van een waardevolle investering.

 

 

Je niet bereid bent om zelfstandig aan de slag te gaan met de aangereikte studiestof.

"Shelley kan erg goed/leuk/gemotiveerd vertellen en weet waar ze het over heeft"

"Aan wie en waarom zou je dit programma aanbevelen?"

review (580 × 480 px) (3).jpg
review (580 × 480 px) (4).jpg

ZO WERKT HET GEZOND PAARD PROGRAMMA:

Stap 1. Vanaf 22 september krijg je toegang tot de online leeromgeving en kan je beginnen met het bekijken van Module 1. Elke maand komt er vervolgens een nieuwe module beschikbaar.

 

Het programma bestaat in totaal uit 6 videomodules en duurt de gemiddelde deelnemers gemiddeld 6-8 maanden om geheel te doorlopen.

Je hebt toegang tot alle lesvideo's zolang het programma bestaat met een minimum van twee jaar (24 maanden).

Stap 2. Vanaf het moment van inschrijving heb je een half jaar lang 1x per maand toegang tot een live Q&A sessie van 60 minuten waarin je vragen kan stellen aan Shelley. Kan je er niet bij zijn, kan je het later terugkijken en je eventuele vragen vooraf insturen.

Dit programma is een doe-het-zelf programma. Deze maandelijkse Q&A sessies zijn zodoende de enige vorm van begeleiding binnen dit programma.

Stap 3. Je krijgt toegang tot de besloten Paardentherapeut Community waar je kan connecten en sparren met gelijkgestemden.

IMG_8230.JPG

EARLY BIRD BONUS

De eerste 20 deelnemers die zich inschrijven vanaf 1 september krijgen een speciale vroege-vogel-bonus!

Kennis = Kracht

 

Wees één van de eersten die profiteert van de nieuwste inzichten, kennis en methodes die in dit programma gedeeld worden.

WELKOMST cadeau 

Iedereen die zich VOOR 1 oktober inschrijft krijgt een speciaal handgeselecteerd welkomstcadeau thuisgestuurd.

VOL = VOL

 

Om de kwaliteit van de interactie tijdens de Q&A's te garanderen, is er een limiet op het aantal deelnemers.

Waarom NU meedoen?

VEELGESTELDE VRAGEN

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Omdat ik zó zeker ben van de kracht van dit programma, krijg je de garantie dat je je geld terugkrijgt als je niet tevreden bent en binnen 14 dagen na aankoop van de cursus een mailtje stuurt. Je aankoop is dus helemaal risico-vrij!

Dit krijg je er allemaal bij

Zelfstandig studiemateriaal in de vorm van videolessen (€2.697,-)

✓ Van elke videoles een handig transcript om uit te printen / mee te kunnen lezen (€297,-)

Handige app voor op je telefoon waardoor de kennis overal beschikbaar is (€97,-)

 ✓ Podcast/audioversie van alle videolessen (€149,-)

✓ 6 maanden lang begeleiding via live Q&A sessies (1x per maand) (€397,-)

Minstens 2 jaar toegang tot het lesprogramma + alle mogelijke updates (€127,-)

✓ Toegang tot de besloten De Paardentherapeut Community (€197,-)

Totale waarde €3.961,-

Maar nu €1.499,- incl. btw!

Betaling in 2 of 4 termijnen is mogelijk, deze optie kan je selecteren op de check-out pagina!

Aanbod
bottom of page