_DSC7397-bewerkt_edited.jpg

YESSS!
Super tof dat je erbij bent!
Je gaat leren hoe je de darmproblemen van jouw paard te lijf kan gaan!

Voordat je gaat heb ik nog een heel mooi aanbod

MET BONUS voor je!

Herken je jezelf of je paard in het volgende?

▶ Je paard heeft meerdere gezondheidsklachten zoals darmproblemen, luchtwegklachten, staakgedrag of headshaking

▶ Je vindt persoonlijke begeleiding, naast de live Q&A sessies die bij de cursus horen, heel fijn

 

▶ Je paard kan ook mentale / energetische ondersteuning gebruiken (paard is snel gestrest, onrustig, sluit zich af voor de buitenwereld enzovoorts)

Dan is 1-op-1 begeleiding gedurende 2 maanden náást de cursus aan te raden.

Boek een Health boost scan, NU MET BONUS*!

"3 maanden geleden is mijn paard Harry gestart met het Health Boost traject bij Shelley. Afgelopen zaterdag hadden we de laatste (of toch niet 😉) fysieke behandeling.

 

Tijdens de start van het traject zijn we begonnen met het verzorgen van Harry zijn maag, na 2 weken merkte ik al een groot verschil in zijn energie en algehele gesteldheid (hij oogde veel opgewekter). We zijn het traject geëindigd met het verzorgen van zijn darmen.

Ik vergeet nooit meer dat Shelley mij tijdens het intake vertelde: ‘aan het einde van dit traject heb jij een heel ander paard’…

 

En… WOW!!! Niks is minder waar! (soms vind ik het nog heel onwerkelijk).

 

Waar hij zich eerst gedroeg als een oud paard (energieloos, depressief en onwijs in zichzelf gekeerd) heb ik nu een springlevend, gelukkig en open 4 jarig paard.

 

Ik ben zo dankbaar wat je voor ons hebt betekend.. Doormiddel van de super interessante masterclasses is mijn eigen kennis over paardenwelzijn ook onwijs gegroeid.

Gelukkig mogen we nog langer van je kennis en kunde genieten want wij gaan door met het maintance traject. Op naar een nog gezonder en fitter paard!

Lonneke de Leeuw // Harry

"Via via ben ik bij De Paardentherapeut terecht gekomen met mijn paard die klachten had, zoals stof- en pollenallergie. Met de Online Health Boost Scan heeft Shelley toen voor mijn paard een protocol samengesteld met mineralen en bepaalde kruiden en andere producten. En met tips en adviezen.

 

Door Shelley's tips ben ik nu een stuk verder met mijn paard gekomen dan ik zelf had durven dromen.

Dus als je iets niet weet of twijfel kan je haar altijd om raad vragen en ze zal je dan proberen te helpen als ze kan. Shelley dankjewel voor je hulp.​"

Bianca Meijer // Hannah

Wat gaan we dan precíes doen?

Als je bij mij komt met een hulpvraag, gaan we NIET werken aan het bestrijden van het symptoom, maar onderzoeken waardoor én waarom het komt dat jouw paard deze specifieke klachten ontwikkeld, zodat we de oorzaak vervolgens bij de kern kunnen gaan aanpakken.

 

Dit doen we door diep te duiken in het (medische) verleden, de leefomstandigheden, de voeding, de fysieke gesteldheid maar ook zeker de mentale gesteldheid van je paard!

 

Aan de hand van deze uitkomst stel ik een behandelplan op waar je de komende maand mee aan de slag kan met je paard.
Dit is vaak een combinatie van een uitgebreid advies over (basis)voeding, ondersteuning om je paard ook van binnenuit weer op de rit te krijgen, natuurgeneeskundige middelen (zoals essentiële oliën en Bach remedies), kruiden, én het advies om bepaalde maatregelen door te voeren.

"Lucky mijn paardje heeft van alles en nog wat en het lukte me niet om hem te helpen.
 

Ik had al een aantal keer met Shelley gesproken, maar ik woon te ver weg voor een traject met een fysieke behandeling erbij. Toen had ze mij een online scan voorgesteld (zonder dat ze dan naar me toen kwam).
We hebben een zoom meeting gedaan en toen zo alles besproken.

We hebben een voedingsplan gekregen, een Bach remedie die ontzetten goed helpt (want hij heeft zich niet meer van mij afgesloten) en een aroma voor zijn stijfheid (die ook super goed helpt).

Het voedingsplan zijn we volop mee bezig, maar sinds we met het plan begonnen zijn is Lucky een ander paard, een vrolijk paard dat wél contact zoekt en duidelijk minder last heeft van vanalles wat in hem omging.

 

Ik raad voor de volle 100% aan om contact op de nemen met Shelley ik denk dat je altijd wel met iets geholpen kan worden. Lucky heeft er ontzettend veel baat bij gehad."

Kaat Wolfs // Lucky

IMG_8080.JPG

NA DE HEALTH BOOST SCAN

 

✓ Heb je een concreet plan van aanpak om je paard fit en gezond te maken én te houden
 

✓ Begrijp je precies welke (basis)voeding geschikt is voor jouw paard én waarom
 

✓ Heeft de weerstand van je paard een flinke boost gekregen
 

✓ Heeft je paard (indien nodig) ondersteuning gekregen die bijdraagt aan innerlijke / mentale rust

Dus, ben jij klaar met:

➞ Een paard die geen zin / energie heeft om samen te gaan werken

➞ Terugkerende buikpijn/diarree/koliekgevoeligheid 

➞ Het continu moeten onderbreken van je training door blessures

➞ Het moeten annuleren van "uitjes" vanwege een kwakkelende gezondheid

➞ Die irritante "onverklaarbare" jeuk

➞ Een paard die narrig reageert met aansingelen

Kies dan voor dé kickstart naar gezondheid*

 

€197,- incl. 21% btw

Inclusief op maat gemaakte Aroma receptuur + Bach remedie (indien nodig) + verzendkosten naar jouw huis. De geadviseerde voeding / supplementen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

*BONUS*

Één maand toegang tot​ De Paardentherapeut Academie t.w.v. €67,-

Je krijgt één maand toegang tot de exclusieve ledenpagina van De Paardentherapeut Academie waarop ontzettend veel waardevolle tips en tricks te vinden zijn.

Onderwerpen:

  • Een uitdagendere leefomgeving creëren

  • Essentiële oliën voor paarden

  • Jeuk & Natuurlijke middelen

  • Je paard ondersteunen vanuit de natuur

  • Een ander kijk op staakgedrag

Met andere woorden: voor iedere paardeneigenaar die zichzelf wil blijven ontwikkelen urenlang kijkplezier en kennis waarmee jij vele dierenartskosten kan gaan besparen!