top of page

Bereid je paard voor op de lente!

De start van de lente betekent ook dat het tijd is om onze paarden te gaan ondersteunen bij deze seizoenswisseling.


De winter kan best een uitdagende tijd zijn geweest voor je paard, vooral als je paard 's winters een klein(er) winterverblijf heeft gehad of misschien zelfs wel (veel) op stal heeft moeten staan. Het is daarom fijn om je paard een boost te geven zodat bijvoorbeeld de vachtwissel (die veel energie kost) soepel kan verlopen.


Het toevoegen van kruiden aan het dieet van je paard is een geweldige manier om de algehele gezondheid en welzijn te verbeteren!


Kruiden zoals paardenbloem, paardenbloemwortel en brandnetels zijn hele mooie natuurlijke ondersteuners voor je paard in deze tijd van het jaar. Ook zal je zien dat er al op steeds meer plekken kleefkruid begint te groeien. Je kan eigenlijk wel aanhouden dat de kruiden die 'in seizoen' zijn, op dat moment ook het allerbest passen bij het proces dat in het paardenlichaam gaande is (en ook het mensenlichaam btw). Deze kruiden kan je vers plukken en aanbieden aan je paard ter vrije selectie, maar het is ook super fijn om dit aan te bieden in theevorm, áltijd náást de gewone waterbakken. Zodat je paard ten alle tijden zelf kan kiezen of er wel of geen behoefte is.

Om het super makkelijk (en leuk) voor je te maken om de weerstand van je paard te ondersteunen bied ik kruidentheeboxen aan.

Deze kruidentheeboxen zijn afgestemd op het seizoen en komt MET mini-cursus "geneeskrachtige kruiden voor je paard" (t.w.v. €79,-). NA DEZE MINI-CURSUS: ✓ Weet jij waarom kruiden zo mega belangrijk zijn voor een gezond paard. ✓ Ken je het verschil (in gebruik) tussen verse en gedroogde kruiden. ✓ Weet je welke basiskruiden je wanneer kan inzetten én hoe je dit dan precies doet. ✓ Weet je van elk kruid uit de kruidentheebox waarom het je paard mooi ondersteunt tijdens dat seizoen. In één seizoensbox zitten drie verschillende soorten kruiden waar je 10x thee van kan maken, dus 30x per seizoen! Hoe je dit het allerbeste kan doen leg ik je uit in de bijbehorende mini cursus.

DUS: ⇨ Ondersteun de weerstand van je paard met 30x super gezonde én lekkere kruidenthee. ⇨ MET mini-cursus "Geneeskrachtige kruiden voor je paard"! Elk kwartaal een nieuw pakket op je deurmat afgestemd op het nieuwe seizoen. Geniet van je mooie paard (allebei slurpend aan een "koppie thee") Zorg ervoor dat je op tijd besteld als je de lentebox de eerste week van april op de deurmat wil hebben staan! Er zijn een aantal opties voor het aanschaffen van jouw kruidentheebox; In een jaarpakket, waarbij je elk seizoen een nieuwe box krijgt toegestuurd OF eenmalig een losse box. Check alle mogelijkheden en scoor jouw kruidenthee via de website via onderstaande knop:

Liefs, Shelley

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page