top of page

Gratis "supplementen" liggen buiten op je te wachten😍

WHOEHOE! Met de lente in aantocht begint het wildpluk seizoen weer!

In maart komen de eerste kruiden en planten weer tevoorschijn na de winterperiode. Ik wil je graag vertellen over drie kruiden die nu te vinden zijn en hoe deze kunnen bijdragen aan de algehele gezondheid van je paard. De bekendste plant die in maart te vinden is, is de paardenbloem. Deze plant is niet alleen heel lekker voor paarden om te eten, maar heeft ook een aantal gezondheidsvoordelen. Paardenbloemen zijn namelijk rijk aan vitamine A, C en K en bevatten veel mineralen zoals ijzer, calcium en kalium. De plant heeft ook een zuiverende werking en kan helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. Een andere plant die in maart te vinden is, is de brandnetel. Je zou het misschien niet zeggen met die prikkende bladeren, maar de brandnetel is echt heel gezond. Brandnetels zijn namelijk rijk aan vitamine C en ijzer, maar bevatten ook veel mineralen zoals calcium en magnesium. Een derde plant die in maart te vinden is, is het madeliefje. Madeliefjes zijn niet alleen super leuk en lief om te zien, maar ook nog eens heel gezond. Het madeliefje heeft namelijk een ontstekingsremmende werking en kan helpen bij het bevorderen van de eetlust. Ik kan je van harte aanraden om heerlijk te gaan wildplukken als een natuurlijke en gezonde aanvulling op het dieet van je paard. MAAR het is natuurlijk wel belangrijk om te weten welke planten veilig zijn (en welke niet) en wat de wildplukregels zijn. Ik heb een korte video op YouTube staan over het belang van groen en wat je moet weten vóórdat je begint met plukken. Dit is een preview uit mijn Jeuk cursus en staat gratis online om te bekijken.


Mocht je het fijn vinden om je kennis over kruiden te verbreden vóórdat je begint met plukken, dan heb ik iets super leuks voor je!

Bij de kruidentheebox voor paarden (die ik vorige week heb gelanceerd) komt namelijk de mini-cursus "Geneeskrachtige kruiden voor paarden" t.w.v. €79,-! In deze mini-cursus leer ik je onder andere: 👉🏻Waarom kruiden zo mega belangrijk zijn voor een gezond paard. 👉🏻Wat het verschil (in gebruik) is tussen verse en gedroogde kruiden. 👉🏻Welke basiskruiden je wanneer kan inzetten én hoe je dit dan precies doet. 👉🏻Van elk kruid uit de kruidentheebox leer je waarom het je paard mooi ondersteunt tijdens dat seizoen. Je kan de mini-cursus volgen op een handige app op je telefoon, als podcastversie beluisteren, of bekijken op video! In een kruidentheebox zit elk seizoen drie verschillende soorten kruiden waar je in totaal 30x thee van kan maken! Hoe je dit het allerbeste kan doen leg ik je uit in de bijbehorende mini cursus. DUS: Ondersteun de weerstand van je paard met 30x super gezonde én lekkere kruidenthee. ⇨ MET mini-cursus "Geneeskrachtige kruiden voor je paard"! ⇨ Elk kwartaal een nieuw pakket op je deurmat afgestemd op het nieuwe seizoen. Geniet van je mooie paard (allebei slurpend aan een "koppie thee")

Zorg ervoor dat je op tijd besteld als je de lentebox de eerste week van april op de deurmat wil hebben staan! Er zijn een aantal opties voor het aanschaffen van jouw kruidentheebox; in een jaarpakket, waarbij je elk seizoen een nieuwe box krijgt toegestuurd OF eenmalig een losse box. Check alle mogelijkheden en scoor jouw kruidenthee via de website door op onderstaande button te klikken!👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻


96 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page